Poseban program za zatvaranje izložbe Marlen Ban NO MORE “I’M SORRY”

Pridružite nam se u subotu, 2. prosinca od 18:00 sati, na posebnom završnom programu izložbe NO MORE “I’M SORRY” Marlen Ban koja je posljednjih tjedana privukla značajnu pozornost u Galeriji Miroslav Kraljević.

Ovaj umjetnički rad Marlen Ban intiman je i introspektivan pogled na romantične odnose. Istražuje složene emocionalne, psihološke i socijalne aspekte vezane uz ženski identitet i iskustva. Instalacija je rezultat duboke introspekcije i istraživanja, a nadahnuće dolazi iz općepoznate istine da svi ponekad pate zbog ljubavi. Riječ je o kolektivnom radu više od 30 koautorica koje su aktivno sudjelovale u produkciji rada, čime je stvoren prostor za dijalog i razmjenu intimnih iskustava.

Detalji programa:

Interaktivni razgovor s umjetnicom – Q&A Sesion
Ovo je prilika za dublji uvid u umjetničko stvaralaštvo Marlen Ban. Posjetitelji će imati priliku postavljati pitanja i sudjelovati u diskusiji.

Vodstvo kroz izložbu
Iskoristite priliku da s Marlen prođete kroz njezinu izložbu. Otkrijte skrivene slojeve i simboliku koja se krije iza svakog djela.

Prezentacija istraživanja
Upoznajte se s rezultatima istraživanja koje je Marlen provela, a koje se odnosi na navike i iskustva žena u romantičnim odnosima. Steknite uvid u duboke emocionalne povezanosti između osobnih iskustava i umjetničkog izraza.

Pozivamo vas da iskoristite ovu posljednju priliku da doživite ovaj jedinstven postav i uronite u svijet koji je Marlen stvorila, prije nego što se zavjese izložbe spuste.

Dodatne informacije:

  • Ulaz je slobodan.
  • Program se odvija na hrvatskom jeziku.

Vidimo se u Galeriji Miroslav Kraljević za nezaboravnu večer umjetnosti i dijaloga.