7ica OTVORENI STUDIO: Jasna – Stay In Touch

Stay in touch je poziv na druženje i mala studija koja koristi vanjski prostor galerije kako bi kratkotrajno izmjenila naviku i uvjetovala drukčiju interakciju posjetitelja deprivirajući ga očekivanog iskustva. Otklanjajući uobičajene posrednike, izmještenost situacije otvara prostor emocionalnoj dilataciji, gestikularnim vještinama i osobnim željama.
Na samom kraju ljetnog raspusta i početku nove nesigurne sezone Stay in touch je neopterećen potrebom stvaranja iznutra, okupiranjem zidova i unaprijed predodređenim individualnim istraživanjem i radom.
U eksterijeru GMK inscenira se privremeno mjesto susreta, a druženja su zakazana za: 25.8., 27.8., 31.8. i 5.9. Najavite se na: info@g-mk.hr
BIO
Jasna (1989, Split) završila je preddiplomski studij filma i videa na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Godine 2015. upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, gdje je 2018. magistrirala animaciju i nove medije. Djeluje pod raznim pseudonimima.
Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te uz preporuku za nošenje zaštitnih maski za lice, s obzirom da se radi o zatvorenom prostoru.
Svim posjetiteljima će biti dostupni dezinficijensi za ruke, a na ulazu će se, prema preporukama Stožera, uzimati kontakt podaci (tj. ime i prezime i br. tel.) posjetitelja.
Program Otvorenog studija podržali su Ministarstvo Kulture Republike Hrvatske i Grad Zagreb.
Rad GMK podržava Zaklada Kultura Nova i Foundation for Arts Initiatives.