Studio Pangolin vas poziva na radionicu Prijedlozi i pokušaji

Dugogodišnji suradnici GMK – Studio Pangolin i Neža Knez organiziraju radionicu za djecu osnovnoškolske dobi “Prijedlozi i pokušaji”
Studio Pangolin poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu “Prijedlozi i pokušaji”. Radionica će se održavati u dva termina: 24. i 25. rujna i 1. listopada 2022., od 10 do 12 sati u maloj dvorani Pogona Jedinstvo (Trnjanska struga 34, Zagreb ).
Voditeljica radionice je Neža Knez.
Radionica potiče djecu (7-13 godina) da kroz vizualni jezik materijaliziraju vlastito mišljenje i slobodno izražavanje. Kroz dijalog osmišljavamo predmete i kostime, te ih koristimo za scenografiju fiktivnog svijeta. Radionica se fokusira na medij crtanja, upotrebljanje raznih materijala i izrađivanja maski za koje izmišljamo fiktivne svijetove. Poslije oba ciklusa radionice prezentirat ćemo proces 13. listopada u maloj dvorani Pogona Jedinstvo.
Radionice su edukativne i umjetnici i djeci što može potaknuti razmišljanje koje nadilazi okvire radionica. Što znači učiti i biti učen? Gdje je granica? Kako doći do kreativnog dijaloga; kako se slušamo, surađujemo, kako kritički razmišljamo?
Radionice su besplatne i održavaju se u dva vikrnda (24/25.9 i 1.10; 10 do 12 sati).
Tko se može prijaviti?
Mogu se prijaviti djeca između 7 i 13 godina. Poželjno je da budu prisutna oba dva dana radionice (24/25.9.) ili subotu 1.10.
Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila: nezakn@gmail.com.
Rok za prijavu prvog vikenda je 23.rujna 2022., a rok za prijavu drugog vikenda je 30. rujna 2022. Broj sudionica/ce je ograničen.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putom e-maila: nezakn@gmail.com.
O voditeljici radionice:
Neža Knez rođena je u Ljubljani 1990. Godine 2014. diplomirala je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti i dizajna u Ljubljani, gdje je nastavila magistarski studij. Zadnjih par godina posvećena je mediju filma te koreografiji prostora u proširenom smislu. Već tri godine živi i radi u Zagrebu.